Mis de topper tegen FT Charleroi niet

Deze vrijdagavond ontvangt titelverdediger RSCA Futsal Futsal Team Charleroi in de Alfasun Indoor Arena in Roosdaal. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze belangrijke topwedstrijd van de Betcenter Futsal League. Mis niets van wat een spectaculaire wedstrijd belooft te worden. Fans opgelet, de aftrap is om 20.15 uur.

TICKETS KOPEN

De Carolos, die vorig seizoen halvefinalisten waren in de competitie, hebben dit keer nog grotere ambities. Naast een al sterk team met onder andere Marvin Ghislandi en Matteo Cordier, hebben onze rivalen Omar Rahou, Karim Chaïbaï, Léo Alexio (alle drie van My Cars Châtelet) en Malik Abdallah (Étoile Lavalloise, Frans kampioen) toegevoegd aan hun kern dit seizoen.

Beide teams hebben hun eerste drie competitietreffen gewonnen. Bovendien zijn onze tegenstanders van vrijdag ook aan een sterke doelpuntenreeks bezig: ze hebben al niet minder dan 30 doelpunten gescoord. De topwedstrijd van deze vrijdagavond zou dus vuurwerk moeten geven tussen twee ploegen die de sterkste favorieten lijken om volgend voorjaar de titel te pakken.