Diogo zet punt achter carrière

Diogo speelde afgelopen vrijdag tegen FT Antwerpen z'n laatste wedstrijd van zijn goedgevulde carrière. De RSCA Futsal legende keert terug naar Brazilië na jarenlang de futsal wereld te hebben overspoeld met zijn talent.

Diogo kwam in de zomer van 2018 aan bij RSCA Futsal, het toenmalige Halle-Gooik. In de vijf seizoenen in België won hij drie keer de titel en twee keer de Beker van België. Diogo scoorde ook 100 doelpunten in de competitie.

Het spreekt voor zich dat de Braziliaan in die vijf jaar een van de belangrijkste spelers van RSCA Futsal was. Diogo presteerde niet alleen goed op het veld, maar werd ook erg gewaardeerd door zijn teamgenoten en de fans.

Vrijdag kreeg hij de kans om zijn laatste eer te bewijzen voor zijn thuisfans. Coach Luca Cragnaz riep twee minuten voor het laatste fluitsignaal een time-out in zodat Diogo een welverdiende staande ovatie in ontvangst kon nemen.

RSCA Futsal wil Diogo bedanken voor zijn klasse, zowel op als naast het veld, en wenst hem het allerbeste in de toekomst.

Bedankt voor alles, Diogo.