Een geweldige vriendschappelijke wedstrijd tegen Kairat Almaty

RSCA Futsal - Kairat Almaty

Deze zaterdagavond om 18.00 uur ontvangt RSCA Futsal Kairat Almaty in de Alfasun Indoor Arena voor een vriendschappelijke oefenwedstrijd. Het is een Europees topduel ter voorbereiding op de UEFA Futsal Champions League Elite Round van volgende week in Lissabon.

Onze Kazachse tegenstanders is een van de betere teams ter wereld. Voor slechts €5 (en gratis voor seizoenkaarthouders) kan jij erbij zijn en genieten van een wedstrijd op het allerhoogste niveau. Tickets zijn verkrijgbaar via ticketing.rsca.be.

reserveer je tickets

Kairat Almaty

Na de kwalificatie voor de Main Round als runners-up in een groep met Palma Futsal (de regerend Europees kampioenen), speelt Kairat Almaty volgende week ook in de Elite Round. In Pristina, Kosovo, zitten de Reds in een groep waarin ze voor SL Benfica eindigen om de Final Four te bereiken. De Kazachse club (die een groot aantal binnenlandse trofeeën heeft gewonnen) wil graag terugkeren naar een finale fase waarmee het zeer vertrouwd is, want het heeft er negen keer aan meegedaan. Ze hebben ook twee keer de UEFA Futsal Champions League gewonnen, in 2013 en 2015. De laatste keer dat de twee teams tegen elkaar speelden (in Roosdaal in de Champions League) was de uitslag 2-2.

Lees verder