Luca Cragnaz verlengt zijn avontuur bij RSCA tot 2026

Luca Cragnaz heeft een nieuw driejarig contract getekend bij RSCA Futsal. De Belgische coach blijft daarmee bij Sporting tot juni 2026. Na het team naar vele successen gegidst te hebben bij FP Halle-Gooik, blijft Luca ook het team leiden onder de nieuwe vlag RSCA Futsal.

Het einde van het seizoen is stilaan in zicht, en RSCA Futsal is nog in de running voor het kampioenschap, de Belgische beker en vooral ook de Champions League. En dat succes is zonder enige twijfel ook aan Luca Cragnaz te danken. De T1 van Sporting bouwde doorheen de afgelopen seizoenen een een solide team op, en bleef ongeslagen in 2022.

Cragnaz werd T1 in 2019. Vorig seizoen werd hij verkozen tot Betcenter Futsal League Coach van het Jaar, mede dankzij het winnen van de competitie en beker met Halle-Gooik.

Dit seizoen leidde hij de ploeg bovendien naar een historische Final Four, waardoor RSCA Futsal nog steeds mag dromen van een eindzege in de Champions League. Die wordt begin mei gespeeld in Mallorca.

Lieven Baert, manager van RSCA Futsal: "Luca is the right man at the right place. Hij is de beste coach die we ons op dit moment kunnen voorstellen. Ik ben ervan overtuigd dat hij ons zal helpen om de komende drie seizoenen bij de beste clubs van Europa te horen."

Luca Cragnaz: “Ik ben erg trots dat ik mijn avontuur hier kan verlengen. Ik kijk ernaar uit om het team de komende drie seizoenen te blijven leiden, waarin ik zal gaan voor nog meer succes en overwinningen."

Coach Luca. Here to stay.

Lees verder