Loting Champions League Futsal bekend

De loting voor de Champions League Futsal vond deze namiddag plaats in Nyon. RSCA Futsal zal het opnemen tegen Sporting Club de Paris (Frankrijk), Kairat Almaty (Kazachstan) en AE Mallorca Palma Futsal (Spanje). Dit is de eerste deelname aan de Champions League in de geschiedenis van RSCA Futsal. 

Uniek en opmerkelijk: RSCA Futsal is gastheer voor de hoofdronde van de Champions League Futsal. De wedstrijden tegen Sporting Club de Paris, Kairat Almaty en AE Mallorca Palma Futsal zullen in ons gloednieuw complex in Roosdaal plaatsvinden. De wedstrijden worden gespeeld tussen 25 en 30 oktober.

RSCA Futsal zit in path A van de hoofdronde van de Champions League Futsal. De hoofdronde is een soort van mini-toernooi. De eerste drie clubs in path A gaan door naar de volgende ronde, de eliteronde. Drie van de vier teams in onze poule kwalificeren zich dus voor de eliteronde.

De abonnees van RSCA Futsal van het seizoen 2022/23 hebben voorrang om tickets te kopen voor de hoofdronde van de Futsal Champions League.
 

WORD NU ABONNEE VOOR HET SEIZOEN 2022-2023