De mercato wordt afgesloten met vier mooie transfers

Marcenio

Met eerder al de komst van d’Alberto Saura, Marc Campàs en Cainan De Matos zijn er nu zeven inkomende transfers afgerond. De kern van RSCA Futsal heeft de afgelopen dagen dus goed vorm gekregen. De zomermercato komt zo tot een einde.

ABONNEMENT 2023-2024

Met Marcenio Ribero da Silva (35 jaar) tekent een legende uit de futsalwereld bij paars-wit. De Braziliaanse winger komt over van de Spaanse kampioen Barça, waar hij vijf jaar heeft gespeeld. Marcenio telt meer dan 50 caps voor Brazilië. Tijdens zijn carrière won hij 4 keer La Liga, 4 Spaanse bekers, 3 Spaanse supercups en 2 Copa Libertadores, maar vooral drie keer de Champions League.

Ook verdediger, én spelverdeler, Rangel Taiain (32 jaar) sluit zich voor de komende twee seizoenen aan bij RSCA Futsal. Hij verdedigde eerder de kleuren van meerdere mooie Braziliaanse clubs, het Kazachse Kairat en het Russische Samara. Nu komt Rangel over van het Italiaanse Came Dosson, dat vorig seizoen zesde eindigde in de Serie A.

Ook Rafael Vilela (30 jaar) speelt volgend seizoen in de Alfasun Indoor Arena. De Braziliaan, die net zoals Edu uitkomt voor Azerbeidzjan, wordt door velen beschouwd als één van de beste pivots ter wereld. In het verleden speelde Rafael al bij sterke clubs zoals het Spaanse Palma (3 seizoenen), het Kazachse Kairat en Tyurmen uit Rusland.

RSCA Futsal versterkt zich bovendien met de negentienjarige Erdem Kus. De jonge Turkse international speelt als winger. De Brusselaar, geboren in Schaarbeek, komt over van FULL Hasselt. Daar speelde hij nog maar een half seizoen, nadat hij opgeleid werd bij Jette. Erdem, met een verleden bij Neerpede, is een dribbelaar die beschikt over een goede techniek.

Welkom allemaal en Come on you Mauves.